BBQMarq Chimichurri
Wat kun je beter bij een steak eten dan chimichurri? Hierbij presenteer ik je mijn eigen recept. Vele keren gemaakt, een aantal keer verbeterd en altijd een topper! Je hoeft er niet eens je BBQ voor aan te maken…
Voorbereidingstijd 1 uur
Totale tijd 1 uur
Ingrediënten
- 1 bladpeterselieplant
- 6 knoflooktenen
- 1 ui
- 1 oreganoplant
- 1 Bieslookplant
- 4 rode pepertjes
- 1 jalapeño
- 4 eetlepels rode wijnazijn
- 150 ml lekkere olijfolie
- Zout
- Gemalen zwarte peper
Bereiding
- De bereiding is niet moeilijk, maar het is wel veel werk.
- Snijd alle ingrediënten zo klein mogelijk
- Meng alles door elkaar en geniet!
- Omdat het veel werk is maak ik vaker een dubbele portie. Chimichurri kun je goed bewaren. Ik vul een aantal bakje met chimichurri en vries dit in. Daarna haal ik de ingevroren klomp uit de diepvries en vacumeer deze. Zo kun je je chimmichurri maanden bewaren!

Deel dit recept met je vrienden
Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
BBQMarq Chimichurri
Wat kun je beter bij een steak eten dan chimichurri? Hierbij presenteer ik je mijn eigen recept. Vele keren gemaakt, een aantal keer verbeterd en altijd een topper! Je hoeft er niet eens je BBQ voor aan te maken…
Voorbereidingstijd1 uur
Totale tijd1 uur
Gang: Bijgerecht
Keuken: Argentijns
Porties: 8
Ingrediënten
- 1 bladpeterselieplant
- 6 knoflooktenen
- 1 ui
- 1 oreganoplant
- 1 Bieslookplant
- 4 rode pepertjes
- 1 jalapeño
- 4 eetlepels rode wijnazijn
- 150 ml lekkere olijfolie
- Zout
- Gemalen zwarte peper
Instructies
- De bereiding is niet moeilijk, maar het is wel veel werk.
- Snijd alle ingrediënten zo klein mogelijk
- Meng alles door elkaar en geniet!
- Omdat het veel werk is maak ik vaker een dubbele portie. Chimichurri kun je goed bewaren. Ik vul een aantal bakje met chimichurri en vries dit in. Daarna haal ik de ingevroren klomp uit de diepvries en vacumeer deze. Zo kun je je chimmichurri maanden bewaren!