Wie ben ik?

Ik ben Marc Lechanteur. Ik hou van koken, lekker eten, lekker drinken en buiten in het zonnetje bezig te zijn. Al langere tijd houd ik me bezig met barbecueën, maar sinds een aantal jaren is de passie echt losgebarsten. De meeste gerechten maak ik thuis op mijn Weber GBS 57,  mijn Weber WSM 47 of mijn Kamado Joe Classic 2. Gerechten variëren van het eenvoudige grillwerk tot low-and-slow. Ik probeer elke week wel weer een nieuw recept te bedenken. Inspiratie vind ik veelal op internet of in kookboeken, achteraf bepaal ik altijd hoe ik mijn recept kan verbeteren voor de volgende keer. Daarnaast houd ik ook van fotograferen, in dit geval combineer ik dat met barbecueën, want ik probeer iedere keer weer mooie foto’s van mijn gerechten te maken.

Ik ben ook jurylid bij KCBS (Kansas City Barbecue Society). Dit houdt in dat ik regelmatig wedstrijden jureer en daardoor mijn smaakpapillen goed kan ontwikkelen. Daarnaast geeft het me nieuwe inspiratie en ideeën om zelf gerechten te maken. 

Ik hoop dat je kan genieten van mijn recepten en verhalen. Smakelijk!

Meer Informatie of partner worden?

Wil je meer informatie over onze recepten, ben je geïnteresseerd om partner te worden van Barbecuemarq of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

De meest eenvoudige manier om contact op te nemen is om je bericht hier te versturen via het contact formulier..